7 Voordelen van siliconen ringen

Weet u niet zeker waarom het vervangen van uw trouwring door een siliconen ring een goede zaak zou zijn? Laat het me uitleggen:

  1. Veilig voor degloving (ringavulsie) - Wat is degloving, zou je kunnen vragen? Volgens Wikipedia: "Een verwonding is een soort avulsie waarbij een groot deel van de huid volledig van het onderliggende weefsel wordt afgescheurd, waardoor de bloedtoevoer wordt verbroken. Het wordt genoemd naar analogie van het proces van het verwijderen van een handschoen." Siliconen ringen zijn flexibel en zijn ontworpen om onder druk te breken. Dit beschermt uw vingers en neemt het risico op degloving.
  2. Veilig voor bijna al het andere - siliconen ringen zijn niet elektrisch geleidend en hittebestendig.
  3. Verlies uw echte trouwring niet tijdens het zwemmen - Veel mensen verliezen hun echte trouwring wanneer ze in het zwembad of in de oceaan zwemmen. De bewegingen die je maakt tijdens het zwemmen, gecombineerd met het feit dat je vingers gladder worden, zorgen voor de perfecte omstandigheden voor het afglijden van de trouwring. Draag gewoon uw siliconen ring / trouwring tijdens het zwemmen en u bent allemaal veilig.
  4. Het is extreem licht - Als uw verlovings- of trouwring een beetje zwaar, omvangrijk en ongemakkelijk aanvoelt, zult u soms genieten van hoe licht en comfortabel siliconen ringen aanvoelen.
  5. Draag elke dag een andere kleur - Siliconen ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de luxe hebt om elke dag een nieuwe te kiezen die bij je stemming of outfit past.
  6. Je kunt hem overal dragen - Er zijn zoveel plaatsen waar je praktisch geen ring van wolfraam, zilver, goud of platina kunt dragen omdat hij beschadigd raakt. Een siliconen ring is nog steeds stijlvol, maar hij is ook betaalbaar, dus er is geen groot verlies als je hem beschadigt in de sportschool. Siliconen ringen zijn perfect voor brandweerlieden, fitnessliefhebbers, elektriciens, bouwvakkers, militairen, monteurs, politieagenten en iedereen die met hun handen werkt.
  7. Houdt uw partner tevreden - Toon overal uw toewijding en vermijd moeilijke gesprekken door uw siliconen ring te dragen.

     

    Klaar om zelf een siliconen ring te kopen? Bekijk hier onze volledige collectie: FLEXD. Silicone Rings.

      Terug naar blog

      Reactie plaatsen

      Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.