Waarom een siliconen ring kopen?

Siliconen ringen zijn lichtgewicht, flexibel en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat ze zich beter dan wat dan ook kunnen aanpassen aan uw levensstijl! Behalve hoe mooi ze eruit zien, zijn siliconen ringen ook functioneel en veilig in elke situatie te gebruiken. Ze zijn gemaakt van een hypoallergeen siliconen materiaal wat ervoor zorgt dat het je huid helemaal niet irriteert. Ze vervagen of krassen ook niet.

Consumentenadvocaat Debra Lynn Dadd deed onderzoek naar siliconen ringen en rubbers en ontdekte dat siliconen "niet giftig is voor in het water levende organismen of bodemorganismen, het is geen gevaarlijk afval en hoewel het niet biologisch afbreekbaar is, kan het na levenslang gebruik worden gerecycled."

 

Redenen waarom u siliconen ringen zou moeten gaan dragen:

Siliconen ringen zijn hygienisch

Siliconen ringen hebben geen open poriën om bacteriën te herbergen, waardoor het vooral handig is voor mensen zoals artsen, verpleegsters en chef-koks, die ervoor moeten zorgen dat hun handen altijd schoon en hygiënisch zijn.

Siliconen ringen zijn flexibel

Dit is vooral handig voor mensen zoals atleten of fitnessliefhebbers, bouwvakkers en tuinmannen. Onze ringen zijn comfortabel wanneer u traint met gewichten, of wanneer u in het algemeen met uw handen werkt.

Ook zijn ze erg comfortabel voor mensen bij wie de vingers kunnen opzwellen, zoals bijvoorbeeld zwangere dames.

Siliconen ringen zijn zacht

Dit is vooral handig voor mensen zoals muzikanten, hockey- / tennis- / squashspelers, golfers of ouders met een pasgeboren baby. Onze ringen zullen geen krassen maken op uw instrument of sportuitrusting, en het zal uw baby niet krassen of beknellen.

Siliconen ringen bevatten geen metaal

Dit is vooral handig voor mensen zoals elektriciens, monteurs, beveiligingspersoneel of mensen die vaak reizen. Onze ringen maken het veel gemakkelijker om uw handen in krappe ruimtes te plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw ring elektrische stromen geleidt. Je hoeft ze ook nooit uit te doen terwijl je door een metaaldetector gaat.

Siliconen ringen zien er goed uit

We hoeven dit echt niet verder uit te leggen!

 Bekijk onze producten

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.